Képzéseink és áraink

Ki kicsoda?

Kommunikációs tanfolyam kezdő kutyásoknak.  image712.gif.pagespeed.ce .F5pyIRrc0f

Bármennyire is várjuk az új családtag érkezését, bármennyi szépet olvastunk a kiválasztott fajtáról, bármennyire készültünk arra, hogy gazdik legyünk, sajnos nem mindig zökkenőmentes a beilleszkedés. Le kell szögeznünk, hogy a kutya nem rossz! A kutya nem rosszalkodik, nem akar bosszantani, nem akar felidegesíteni, nem szeretné, ha kiabálnánk vele, nem akarja, hogy haragudjunk rá. A kezdeti problémák okozója minden esetben a nem megfelelő kommunikáció.

Mindenki ismeri az „elbeszélünk egymás mellett” fogalmát. Lehet, hogy emberi gondolkodással logikus dolog a kutyának egészen mást jelent, vagy adott helyzetre történő reakciónkból teljesen más következtetést von le. Egy apró félreértés elég ahhoz, hogy élhetetlenné tegye a közös életünket.

A Ki kicsoda tanfolyam ezért egy olyan, kezdő gazdiknak szóló képzési forma, ami nem feladat orientál, hanem kommunikáció hangsúlyos, mert az együtt élés legfontosabb eleme, hogy megértsük egymást.

Időtartam: 12 alkalom

Tanfolyam ára: 45.000 Ft 

Kölyöksuli

Szeretnéd nyugodtan, biztonságosan és büszkén sétáltatni kutyádat? Elengedni más kutyák társaságában? Magadhoz hívni bármilyen helyzetben? Mindezt szeretnéd játszva, könnyedén elérni?

Amennyiben válaszod igen, akkor időben gondoskodnod kell arról, hogy kutyád a megfelelő nevelést kapja.

Ezt el tudod kezdeni a kutyád egy éves korában is, de nehezebb dolgod lesz mintha pár hónapos korától kezdtétek volna.

Jó alapokkal gyorsabban fogsz haladni, egy szakember támogatásával pedig kisebb az esélye annak, hogy a kedvenced viselkedése rossz irányba indul el.

Miről szól a kölyöksulli?

A tanfolyamon a kölyökkutyák számára legfontosabb szocializációban nyújtunk nektek segítséget. Kiskutyád megismerkedhet a fajtársakkal, különféle habitusokkal, viselkedésekkel, az ő viselkedésére adott reakciókkal így elkerülhető, hogy felnőve agresszióval forduljon fajtársai felé.

A két órás foglalkozás alkalmával kiskutyád alaposan elfárad, fokozatosan megtanulja beosztani az erejét, koncentrációja folyamatosan fejlődik, zavaró körülmények között is tud majd figyelni, valamint megtanul kommunikálni a gazdájával. 

Tudatosan felépített tematikánknak köszönhetően mindezt játszva elérhetitek úgy, hogy közben Te is megtanulod értelmezni kutyád jelzéseit, kialakul egy stabil és könnyű kommunikáció köztetek, amivel később bármit elérhetsz. 

Amire szükséged lesz: 

Finom, vizes alapú, könnyen, rágás nélkül lenyelhető jutalomfalatok (pl. sajt, virsli, párizsi stb.), sétáltatós felszerelés: nyakörv és póráz (min. 1,2 m), időjárásnak megfelelő öltözék.

Tanfolyam időtartama:

10 alkalom alkalmanként 2 óra.

Jelentkezési feltétel: 

Betöltött 3 hónapos kor és minimum 4 oltás (2 parvo, 2 kombinált)

Tanfolyam ára: 30.000 Ft 

Kezdő tanfolyam + vizsga

A tanfolyam célja, hogy a kutyatartó, illetve a kutya számára a mindennapi életben hasznos és elengedhetetlen alaptudást adjon. Betekintést enged a kutyatartás jogi egészségügyi hátterébe a kiképzés alapjaiba.

A tanfolyam időtartama: 2 hónap (16 alkalom) ami után a képzés egymásra épülő, három fázisú vizsgával zárul. Erről a Borsod Dogsport Egyesület tanúsítványt állít ki. A sikeres vizsga érdekében korlátlan ingyenes pótóra biztosított, a szerződésben meghatározott feltételek mellett. Sikeres vizsga után, a szinten tartás érdekében az Egyesület - a vizsgázott kutya élete végéig - havi 1 ingyenes alkalmat biztosít.

A tanúsítvány tartalma: A kutyavezető neve, a kutya neve, fajtája, egyedi azonosítójának száma, sikeres vizsga dátuma, vizsga megnevezése és leírása: „fent nevezett kutyatartó, és kutyája az „Alapfokú Kutyatartói Vizsga” elnevezésű tanfolyamon részt vettek, ott sikeres elméleti, illetve gyakorlati alapengedelmességi vizsgát tettek”

Képzés helye Miskolc-Szírma, Miskolci út..

Jelentkezés feltétele:

  • A tanfolyam kezdetekor betöltött 6 hónapos kor.
  • Érvényes oltási könyv

Tematika

Ára: 60.000 Ft

10 Alkalmas Bérlet

Felhasználható:

  • Haladóknak vizsga nélkül mint szinten tartó tréning.

Ára: 20.000 Ft 

 

Elérhetőségeink

Szepesi Gábor

Tel.: +36-70/428-59-40

email:

  1. gubbi13@gmail.com ,
  2. borsoddogsport@gmail.com

 


 

Borsod Dogsport Egyesület

 

Bankszámla szám: 11734286-21451377

Adószám: 18145474-1-05

 

3521 Miskolc, Erkel Ferenc u. 126. 

Térkép

 


 

Foglalkozásaink időpontjai:

Szombat és Vasárnapi nyitvatartás: 

Szocializáció: 0800-tól 0900-ig

Kezdő engedelmes: 0900-tól 1000-ig.

Vizsgára, versenyre felkészülés 1800-tól.

 

 ubi


 

Partnereink

Borsod Dogsport Facebook

Kutyás Személyfelkutatás Fb.